Nasjonal innsamling av brukte mobiler på Orstad

Postet av Orstad IL den 1. Sep 2015
Nå kan du være med på et løft for miljøet og for ditt idrettslag!

Orstad idrettslag vil i samarbeid med Telenor og Norges idrettsforbund samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største miljødugnad.
På Orstaddagen 12. september kan du levere gamle mobiltelefoner. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, det utgjør over 10 millioner brukte telefoner. Telenor gir Orstad idrettslag 30 kroner per. innsamlede telefon. Dette er viktige inntekter for grasrota i norsk idrett.

Mobiltelefoner er også potensielle ressurser. Mer enn 90 prosent av delene i en mobiltelefon kan gjenvinnes og mange av metallene kan gjenbrukes. Vår returordning er også med på å gi nye muligheter for andre. Mange mobiler som leveres inn er nemlig av så god kvalitet at de blir restaurert og videresolgt i nye markeder i Asia. Dermed kan din brukte mobil gi nye muligheter for andre.

Husk å ta ut SIM-kort fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen, så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.
Vi har fått tydelig merket og spesialdesignede poser for innsamling av mobiler slik at du kan være trygg på at din mobil blir håndtert på en forsvarlig måte.

Takk for din støtte!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.